lördag 30 oktober 2010

Brynolf!

Nu har äntligen Brynolf flyttat hem till oss! Resan hem gick bra, han gnällde en liten stund, men la sig sen och sov hela resan hem! Hemma gick han på upptäcksfärd och hälsade på Bella och Dacke. Dacke var sur (vad har du nu släpat hem? tror jag att han sa), men det ger sig. Så här trött blev Brynolf av att byta familj:





Brynolf och Lucas


                                                                     Roger och Brynolf

Sen var det dags för lek:





Han har sovit gott i natt, vaknade och pep lite vid två, fick gå ut och kissa och somnade sen om!

Lena

torsdag 28 oktober 2010

Mina hundar

Hej!
Jag tänkte berätta lite om mitt liv med hundarna och lite annat som mitt liv är fyllt av!

Det här är min underbara whippet Dacke (Seflidos Dacke)! Han är min goding, nio år gammal och bara bäst!
Vi har gjort så mycket roligt tillsammans och han har verkligen varit mitt stora stöd när livet har varit tufft. Tänk att en hund kan betyda så mycket!



Här har vi min fina Bella! Bella är fyra år och hon är från Irland. Vi adopterade henne via NeverNeverLand, ett beslut vi aldrig har ångrat. Bella är en greyhound som var för långsam för kapplöpningsbanan. Dessutom har hon på något sätt skadat ett öga som fick tas bort. Bella är en GLAD hund, hon tycker att det mesta här i livet är toppen, kanske inte så konstigt med tanke på hur hon har haft det.


Den här lille killen är whippeten Brynolf (Källornas Brynolf Brorsson) som är nio veckor idag. Vi ska hämta honom imorgon och det ska bli så roligt. Skulle tro att jag kommer att skriva mer om honom!

Lena