söndag 30 mars 2014

En fin present!

Fick en fin present av Linnéa i fredags, den hänger nu i uterummet.
...eller en saluki
...eller en greyhound



Vårens första dag....

Det kanske inte var vårens första dag, men jag älskar den låten med Laleh. Det har varit en fantastisk dag och vi har varit ute hela dagen. Hundarna har solat och lilla Lycka har haft fullt upp med att utforska tomten. Jag har städat uterummet och det känns så bra för där älskar jag att vara på våren och sommaren. Bella är helt överens med mig om det och hon var så lycklig över att kunna hoppa upp i hundsoffan därute. En skogspromenad med de vuxna hundarna hann jag också med, så skönt i skogen så här års!

Bella

Grisöra är gott!

Många nya spännande dofter

spanar lite

på äventyr

Lycka!

Jag har en salukivalp!! Hur detta gick till vet jag inte, men jag är lycklig och lilla Lycka som vi kallar henne är fullkomligt underbar på alla sätt och vis.

Jag samäger henne med kennel Gullmola och i stamtavlan heter hon Gullmola Black Diamond och är en svart och cremefärgad tik. Så underbart vacker!

Vi hämtade henne igår och det är konstigt hur fäst man kan bli vid en hund på bara ett dygn.

Lycka ska ställas ut så småningom, men nu ska vi jobba på att lära känna varandra och se till att Lycka fortsätter att vara den glada och trygga lukitjej som hon är idag.

Ett stort TACK till Gudrun och Alma som har gett mig det stora förtroendet att få ha Lycka hos mig!

Liten tjej i stor biabädd

SÖT!

Lycka i solig soffa

Så trött!



fredag 14 mars 2014

Så fint!

Bild av Nellie Doodles

Om att tappa sugen

Jag har helt tappat sugen, för att träna hund, för att fota, för att blogga.....

Precis så har det känts ett tag nu. Inget kul att träna med hundarna, inget kul att ta med kameran på promenaderna. Har jobbat massor och hundarna har fått promenader, men inget mer (mat och omsorg såklart men inget extra).

Har låtit bli att tänka, men i kväll slog det mig... Det är SORG!

Saknar Dacke så det gör fysiskt ont! Det är svårt att sätta ord på men vår relation var speciell, han fanns där under perioder i livet som var svåra och han var så viktig för mig.

Vet att sorgen bleknar, vet att lusten för hundarna kommer tillbaka, vet allt det där, men just nu kan jag bara känna att jag har förlorat en mycket kär vän och jag får honom aldrig tillbaka.

Så därför tar jag lite paus nu, tar paus från det som inte känns roligt och låter tiden läka. Går långa promenader och umgås med mina hundar helt kravlöst. Skriver här när jag har något skoj att berätta, när lusten återvänder, för det gör den, det vet jag.

Sorry för ett deppigt inlägg, men det var skönt att skriva!