onsdag 1 augusti 2012

Lite semester

Vi har varit på en liten semesterresa på ostkusten för att hälsa på släktingar. Hundarna har varit med som vanligt, de trivs bra i husvagnen och är lugna och fina.

Vi åkte först till Norrköping i några dagar och då passade vi på att åka en sväng till Söderköping. Efter det var vi på en restaurang vid Stegeborgs fästning. Hundarna låg under bordet på uteserveringen och blev erbjudna vatten, vilket de gärna ville ha.

Efter ett par dagar i Norrköping åkte vi till Nyköping och Oxelösund, vi campade på Jogersö och det var så härligt för det var nära till havet och fina små promenadvägar.

Nu är vi hemma igen och hundarna är riktigt trötta. Gladast av alla är Bella, jag har aldrig sett en hund som är så lycklig över att vara hemma, hon riktigt utstrålar ren och skär lycka.

Vi har varit på en skogspromenad ikväll, Brynolf behövde få vara lös eftersom det har varit lite dåligt med lösspringet under semestern. Det har han tagit igen nu kan jag lova, jösses vad den hunden kan springa! Dacke var också på springhumör, skönt att se honom njuta så. Bella fick faktiskt vara lös en liten stund på ett nyslaget fält och hon var så duktig så, mattes fina hjärta.

Vackraste Bella!

Utsikt över Söderköping från utsiktsberget, jobbigt att ta sig upp men väl värt det!

Grabbarna vilar medan Bella kollar utsikten


Snyggaste gänget vid kanalen!

Dacke under restaurangbordet

Bella var lite törstig

Sen åkte vi bilfärja

Bella kopplar av mitt i Norrköping

Det gjorde Dacke och Brynolf också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar