lördag 23 februari 2013

Varberg och rallytävling

Sista dagarna på sportlovet åkte Brynolf och jag med Linnéa ner till Varberg. Brynolf busade massor med Lazze,det var så roligt för honom att umgås med en ung hund.. Vi var på GeKås och köpte massor av hundben och hundleksaker (ja lite annat också), sen hälsade vi på Annika som har kennel Tajmahal, som Lazze är från och så var vi i en en stor härlig rasthage för mysigt vinthundssspring, ja promenader hann vi också med såklart!

På lördagen åkte vi hemåt och stannade i Göteborg för rallytävling. Brynolf verkade faktiskt taggad, men när vi kom in på planen var det som om han glömde allt. Han la sig när han skulle sitta, satte sig när han skulle stå och nosade massor. Efter halva banan kom han plötsligt på vad vi höll på med och helt plötsligt gick han kanon och gjorde allt rätt. Alla misstag i början gjorde många avdrag och vi slutade på 37 poäng, inget vidare faktiskt, men, men. Jag ska inte komma med massa ursäkter, men att tillbringa veckan innan en tävling med massa bus och aktiviter var kanske inte det smartaste med tanke på att Brynolf lever ett ganska lugnt liv på landet med lugna skogspromenader som vardagsaktiviteter.

Vi kommer igen! Jag har påbörjat en rallykurs med tävlingsinriktning och hoppas på att vi kan få lite hjälp med motivationen och sen är det lättare att träna ute när det är ljusa kvällar och barmark. Vi bara ska fixa det där sista godkända resultatet i nybörjarklassen!!

1 kommentar:

  1. Ni kommer att fixa det i vårdagarna.Var så säker på det.Marita

    SvaraRadera