söndag 19 juni 2011

Regnig söndag

Det började regna igår kväll och har regnat nästan hela dagen idag, det är så blött, vi skulle verkligen behöva lite torka och sol nu.

Brynolf  och jag var iväg på första kurstillfället på rallylydnadskursen idag. Vi hade regnkläder på oss båda två, men Brynolf tyckte att det var kallt och jobbigt. Vi tränade på kontaktövningar och sen provade vi på sju skyltar som vi ska öva på hemma till nästa gång. Brynolf gjorde allt han skulle men utan större entusiasm, han tycker nog att det blir roligt när vädret är bättre. Det var riktigt skoj ändå och jag tror faktiskt att detta är något för oss.

Vid sjutiden ikväll slutade det att regna och vi fick med oss husse ut på en härlig skogspromenad. Efter det blev det lite godislet i gräset innan vi fick gå in innan knotten åt upp oss.

Vi är hundvakter till Helix den här veckan, han har varit här flera gånger så han flyter bara in och jag tror att han känner sig som hemma. Brynolf försöker busa med honom precis som han gjorde när han var valp, men han är nog lite för intensiv för Helix som fräser ifrån. Det är skönt att se att Brynolf lyssnar på en äldre hund även om han är mycket mindre


Lite bus blir det ibland ändå!

Helix

Vad säger du?

Mattes goding!

<3

Bella stjäl ur godisväskan

Brynolf tittar djupt in i ögonen för då får man godis!

Älskade Bella som nu har bott hos oss och i Sverige i två år!

Bästa grabbarna

Jag drunknar i hans ögon!

Vackra Bella

Dacke som snart blir 10 år
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar