tisdag 14 juni 2011

Student, hundar och hästar

Helgen har varit innehållsrik! I fredags tog Linnéa studenten, en fantastisk dag! Vi hade en jättetrevlig kväll med många trevliga gäster som kom för att gratulera vår Linnéa.

I lördags tog vi det lugnt, plockade undan lite och gick en skogspromenad. På eftermiddagen kom Linus och Nathalie och hjälpte oss att äta upp lite rester.

I söndags följde jag med Katarina på fälttävlan, en helt ny erfarenhet för mig. Först red hon ett dressyrprogram efter det blev det banhoppning och till sist en terränghoppning. Jag hjälpte till att hålla och gå lite med Trisse mellan de olika momenten, han är en riktig personlighet med glimten i ögat. Banhoppningen gick bäst och de var riktigt duktiga.

Fotona från studenten och på Brynolf ock Bosse är tagna av Lars Nyman.


Den glada studenten och hennes lika glada sambo

Fint ska det vara när man åker hem!
Linnéas kusin Magdalena och hennes sambo John kom och de hade med sig sin cockerspanielvalp Bosse 15 veckor. Alla tre hundar fick hälsa såklart men sen fick Brynolf ock Bosse leka lite själva. Bosse tyckte nog att det var spännande men lite läskigt. Brynolf var så duktig och lekte väldigt försiktigt (för att vara honom).
Kom igen!

Puss

Uppvärmning inför terrängritten


Katarina och Trisse, de ser lite trötta ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar