onsdag 27 mars 2013

Tajmahal Ice-Breaker

Nu har han äntligen flyttat in lille Yatzy! Han är en snart sju månaders whippetkille som heter Tajmahal Ice-Breaker i stamtavlan. Han har redan anpassat sig så bra här hos oss och funkar kanon med de andra hundarna, till och med gammelgubben låter honom ligga nära och verkar tycka om honom.

 Jag har klickat in honom och kört lite kontaktövningar och det verkar vara en liten smart kille. Jag har haft honom lös på fälten flera gånger och han är duktig på inkallning så det ska vi se till att underhålla.

 Planerna för den här lille killen är att han ska ställas ut under sommaren och han är redan anmäld till utställning i Lidköping i maj. Han är utställd tre gånger tidigare och har blivit placerad med hp alla gångerna så det ska bli spännande att se om det även fortsättningsvis går bra.

Jag har också tänkt att börja träna rallylydnad med honom, för det är så himla kul. Sen får vi se, det finns så mycket som är roligt att göra med en liten whippet. Först och främst ska han vara en familjemedlem och en härlig medlem i vår lilla hundflock!

Yatzy!

2 kommentarer:

  1. Så söt han är lillkillen <3. Marita

    SvaraRadera
  2. Åh vad roligt att kunna läsa om Yatsy här. kram till er alla

    SvaraRadera