torsdag 9 maj 2013

Mina hundar


Bella som blir sju år i höst. Hon är en riktig mattegris, matte ska helst vara hemma och att lämna bort henne är svårt, hon bara gnäller. En riktig mattjuv är hon och det har vi inte lyckats lära henne av med.
Bella är en enkel hund som mår bäst av att vara hemma och gå långa skogspromenader. Får hon sen träna lite småtrix ibland så är hon mer än nöjd.



Bella, mattes hjärta


Dacke, mattes prins, som är precis så en whippet ska vara. Anpassningsbar och aktiv, pigg på det mesta, men ändå duktig på att koppla av. Vi har gjort så mycket kul, nu får han med ålderns rätt ta det lite lugnare. Fortfarande är höjdpunkten i livet att få springa lös i skogen eller att ta ett par varv i agilitytunneln.






Brynolf är den av hundarna som får jobba mest just nu, han är en aktiv och rolig hund att jobba med, bra på att koppla av är han också. Mest blir det rallylydnad, men han gillar även skogspromenader och att träna balans på stockar och stenar.

Brynolf tycker mycket om sina leksaker
dragkamp med matte är kul!

Så här ser Brynolf ut när han är trött!

 Så har vi Yatzy 8 månader, som har bott här i snart två månader och som jag redan är så fäst vid. Han är en så rar och kärleksfull liten hund. Lättlärd och vill så gärna var till lags. Han älskar promenader och att få springa med Brynolf.

gullehund


vilopaus



spanar

lite trött






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar