måndag 4 juli 2011

Öland

Vi kom hem från vår husvagnssemester på Öland igår, det har varit en skön och avkopplande vecka. Vi passade på att fira Rogers 50-årsdag där och det var riktigt roligt!

Hundarna fick följa med så klart. Bella och Dacke är rutinerade campare, men det var första gången i husvagn för Brynolf. Det var inga problem, han gör som Dacke och Bella och får man sen sova under täcket hos matte så är allt bra.

De är verkligen kanonduktiga på att koppla av och hänger med på allt utan att något är konstigt. Jag har en stor inhängnad av kompostnät som vi har i förtältet och där har hundarna legat och slappat. Det har varit varmt så till och med Brynolf har badat benen, han som inte ens vill blöta ner klospetsarna i vanliga fall. Bella gillar att bada, hon går ut tills hon inte bottnar längre, men Dacke är badkruka precis som Brynolf.

Både Bella och Brynolf fick prova på att springa med Anders och Linnéa när de åkte inlines. Brynolf bara en liten sväng, men Bella var ute flera kvällar och hon tyckte att det var hur kul som helst!

Ellie och Maltemus

Ellie, så fin!

Här är killen som kan koppla av var han än är.

Bella, lite varm

Kul att leka lite med bildredigeringdprogrammet :-)




Brynolf vill inte ligga på hård asfalt, så han charmade svärfar att ta upp honom i knät, smart kille!

Inhängnaden, Brynolf har roat sig med att gräva lite, nåt kul måste man ju ha!

Den glade 50-åringen!

Jordgubbstårta såklart!

Brynolf får vara huvudkudde till Dacke

Jag glömde ta med leksaker till Brynolf, så vi fick köpa den här godingen, som blev en ny favorit.

Slappargänget vid Ölands södra udde





Nu har jag ett gäng trötta hundar,som sover fast jag har har varit uppe en bra stund. Får se vad vi ska hitta på när de behagar vakna :-)

1 kommentar:

  1. Så fina bilder.O linslusen Dacke ställer ju uppsej o visar bästa sidan till.Han är ju så rolig.O Roger ser ju inte en dag äldre ut än i höstas då jag träffade er senast.

    SvaraRadera